Lolorosso
|
YIKANMIŞ KIRMIZI LOLLOROSSO |
01 |
02 |
03 |
04 |
05 |
06 |
07 |
08 |
09 |
10 |
11 |
12 |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
İdeal Depolama KoşullarıÜretimden çıktıktan sonra ürünün 0°C ile 4°C de soğuk hava depoda dayanma süresi 10 ile 12 gün arasındadır. 0°C ile +4°C de %90-95 RH koşullarında depolanabilir. |

İtalyan
kökenli bir marul çeşidi olan Lollorosso, iç tarafları düz yeşil,
kenarları koyu kırmızı, derin kıvrımlara sahip yapraklardan oluşur.
Renkliliği ve güzel şekilli yaprakları sayesinde tabakları süsleyen
Lolorosso, çıtır çıtır dokusu ve tatlı marul'u andıran lezzetli ile
salataların vazgeçilmezlerinden olmuştur.


